Valaki volt már Debrecenben a Bőrgyóygászatimagánrendelésen a nagyerdei Parkban, Bálint Ágnes doktornőnél? Vélemények?
Én hozzá járok rendszeresen, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Látszik, hogy nagyon ért hozzá, és amúgy kedves, segítőkész, diszkrét, pontosan elmagyarázza a dolgokat... szóval csak a legjobbakat mondhatom.
(Egyetlen negatívum, hogy nem olcsó, bár tudtommal a városban a többi bőrgyógyászati magánrendelésen is ilyen árak vannak, és itt legalább tényleg korrekt ellátást kapok. A holnapon szereplő árak viszont nem teljesen aktuálisak.)
Elmondtam a panaszomat:
"Hónapok óta rettentően hullik a hajam, ma már a felére csökkent a tömege, sürűsége és naponta moshatnám olyan szinten zsírosodik."
Szerinte, normális a hajam mennyisége. Idézem: "kornak nemnek megfelelő".
Ja és kenjem Varga cseppel...
Hát ez vicc! Még jó, hogy magamtól csináltattam egy nagy labort, mert hát a doktornő miután átnézte, megjegyezte ez jó, stimmel. Nem küldött góckutatásra még véletlenül sem... Minek is azt???
Anyajegy szűrést kelletlenül és cseppet sem alaposan végezte.
Mégegyszer biztos nem szavazok bizalmat neki. Sajnálom, hogy rá esett a választásom! Kész pénzkidobás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!