24 órás vérnyomásmérővel mit lehet csinálni?
Mindent megtehetsz, ami nem rongálja meg a készüléket, nem esik le, nem csúszik el a mandzsetta stb. Még játszópajtásoddal együtt is tornázhatsz, ha nem zavar.
Az nem árt, ha tudod, mikor mennyire voltál aktív. Ha kiugró értéket regisztrál, akkor tudd mondani, hogy ja akkor éppen hegyet másztam.
Az orvos nem tudom mit mond/mondott, de nem nagyon hiszem, hogy le lehetne venni. Persze nem lehetetlen, ha a mérési gyakoriság ismert, pontosan ugyanúgy vissza tudod tenni, s álmodban is képes vagy erre.
Volt már rajtam, holter is. Nem mondom, hogy cseppet sem zavart, de ki lehetett bírni.
EKG. Az a szív monitorozására való. Rád szerelik a tappancsokat, a vezetékeket, s a műszert. Ugyanúgy 24 órás. Nem kellenes, mert a ragasztó húzza a bőrt, a vezetékek ide-oda tekeregnek.
A várnyomásmérő mandzsettája ugyanolyan, mint bármelyik másiké, csak az is egy rögzítő berendezéshez kapcsolódik. Önmaga pumpálja fel a mandzsettát, mérő, s rögzíti az adatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!