Kézsebészeti beavatkozásról tapasztalatok?
Figyelt kérdés
nekem az egyik ujjamat fogják felvágni. szerintem kb 0,5 vagy 1 cm-s lesz majd a beavatkozás. ugye csak majd az ujjamba fogok kapni 1 injekciót, hogy ne érezzek semmit?2009. nov. 16. 17:09
1/3 anonim válasza:
ez jó kérdés,én is kézsebészeti műtét előtt állok,ínhüvelygyulladásom mára már krónikus lett,van egy ínhüvelyszűkületem,és carpal tunnel syndromám,engem ezzel a 3-al műtenek dec 9 én Keszthelyen!Téged?
2/3 A kérdező kommentje:
hát nekem most lesz novemberben Miskolcon. foggalmam sincs mi van az ujjamal. a sztori az úgy lenne, hogy beütöttem az ujjam. aztán pár hónappal később mentem el az orvoshoz, és kiderült el volt törve. a lényeg az hogy van 1 kicsi duzzanat az ujjamom, és ezért vágják fel. csak az a röhej, hogy aznap bent kell maradnom a kórházban.
2009. nov. 16. 20:07
3/3 A kérdező kommentje:
feltételezem, hogy a Tied jóval komplikáltabb mint az enyém
2009. nov. 16. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!