Magán fogorvosi rendelőben szokás adni az alkalmazott fogorvosnak borravalót?
Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 08:17
2/11 anonim válasza:
Nem kell borravaló. Megfizeti az ember keményen az árát..
3/11 A kérdező kommentje:
Olyan helyekre gondoltam, ahol több fogorvos van és a tulajé a bevétel, ott sem?
2013. nov. 8. 08:38
5/11 anonim válasza:
Dehogyis. A TB finanszírozott helyeken is űbergáz adni, mert azt is megfizetjük TB-ként...
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket, Várom olyanok válaszát is, akik szoktak adni.
2013. nov. 8. 08:44
7/11 anonim válasza:
"várom olyanok válaszát is akik szoktak adni"
Nem evidens hogy ők azt mondják, szoktak? :D:D:D
8/11 A kérdező kommentje:
Evindens lenne, de honnan tudjam, hogy van-e ilyen és a többség ad-e, vagy sem, ha ők nem jelentkeznek? :-DDD
2013. nov. 13. 08:15
9/11 anonim válasza:
Én szoktam nekik adni 50-100 ezer között alkalmanként, attól függően mennyi van éppen nálam, adjál szerintem te is mert megérdemlik.
10/11 wapo válasza:
Előzőnek üzenem, hogy én is szívesen megvizsgálom. Remélem lesz nálad vagy 100E. :)
Amúgy benyújtják ők a számlát keményen, nem kell borravaló. Azt add a pincérnőnek a kocsmában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!