Üzemorvos megkérdezheti - e, hogy van e tetoválásom és ha igen, hol van?
Figyelt kérdés
Betanított munkára vettek fel, az alkalmassági vizsgálaton üzemorvosnál voltam. Az álló munkára való alkalmasságomat jelölte meg a cég a vizsgálatkérő lapon. Meglepődtem nagyon és megalázónak éreztem a kérdést. Válaszoltam, persze zavartan megkérdeztem miért fontos ez, még sehol nem akarták tudni. Azt mondta minden orvos más, azt kell tudnia, milyen változások történtek a testemen születésem óta...2013. nov. 4. 10:16
1/1 anonim válasza:
Persze megkérdezheti, de a titoktartás kötelezi. A tetoválás által betegségek is terjednek, ill. belső szervi elváltozást is okozhatnak, tetkó, testékszer.
Ha pl. Hapatitised lenne, akkor akár a tetoválás által is kaphattad, és kivizsgálás során nem feltétlenül próbálják rádhúzni a felelőtlen szexuális életet, hanem a tetkó magyarázza. (élő példa, szegény pasira egyfolytában ráfogtuk, hogy ku..zott, mire kiderült, hogy ki van varrva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!