Hogy is működik az anyajegy és a szemölcs eltávolítás? (Többi lent)
Remélem megfelelő helyre írtam ki a kérdést ha nem akkor előre is elnézést. Azt szeretném tudni, hogy voltunk bőrgyógyásznál és van 2 anyajegyem és 1-2 szemölcsöm amit elszeretnék távolíttatni ebből 2 anyajegyet és 1 szemölcsöt mutattam meg erre azt mondták, hogy ezeket ellehet és az érdekelne pontosabban, hogy mit is fognak ezekkel csinálni, tudom , hogy van a lézeres égetés, de azt anyajegynél is lehet használni? + 1 kérdés.. a Szemölcsöm az orrnyílásom aljában van és, hogy oda hogy adnak érzéstelenítőt?
Előre is köszönöm a válaszokat.(Ha elírtam valami előre és utólag is bocsánat)
Nekem egy levakart anyajegyet vettek le a nyakam közepéről, azt sebészi úton, 3 öltéssel. Nem fájt különösebben de azért éreztem. Nekem keloidason gyógyult, engem nem zavar annyira (Csak, hogy néha viszket, fáj), de mindig mindenki megkérdezi mi van a nyakamon..Hát nem szép.
Szemölcsöm pedig talpi volt amit eltávolítottak, az k___ra fájt és nagyon nehezen gyógyult. Több mint másfél hónapja történt de még látszik a körvonala. Viszont egy ismerősömnek is akkor fagyasztották le a sima szemölcsét a kezéről, neki nem fájt és kb 2 nap után nem is látszott.
Én jövő szerdán megyek orr anyajegyet kivágatni.
Teljesen parában vagyok, hogy utána hogy fogom tudni leragasztani.
Mi marad meg ott?
:S
ezenkívül hogy milyen lesz ahogy a szememtől 3 centire szúrnak,vágnak,varrnak...
mégsem egy piercing berakás, hogy 1 perc.
vagy igen?
nagyon félek
:((
pedig biztos nem parásabb mint egy piercing beszúratás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!