Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Betegszállítóval utazhat a...

Betegszállítóval utazhat a beteg kísérője?

Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért ne utazhatna? Láttál már olyan kísérőt aki otthon ülve kíséri az ország másik végébe utazó beteget? Ha igen kérlek magyarázd el nekem ez mitől is kísérő?
2013. okt. 28. 16:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen,én gyerekkotthonba dolgozok és az egyik kislányt hoztuk haza a kórházba, a betegszállítók direktbe ragaszkodtak hozzám mint kísérőhöz.
2013. okt. 28. 17:11
 3/4 anonim ***** válasza:
*kórházból
2013. okt. 28. 17:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Egy idős bácsit vitt be a mentő a kórházba, ahonnan továbbküldték vizsgálatra. De innen már nem mentő, hanem betegszállító szállította, és a feleségét nem akarta a betegszállítós elvinni. Azt mondta, hogy ők csak beteget szállíthatnak, kísérőt nem. Ezért kérdeztem, hogy a betegszállítóval utazhat e a beteg kísérője.
2013. okt. 28. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!