Valaki tud egy normális nőgyógyászt budapesten?
Dr. Hamvas Ferenc. Hozzá járok én is jelenleg is. Nekem van pcos-m és egyéb súlyos hormonális és lelki bajaim évek óta. Voltam én is vagy 15 orvosnál, de sz*rtak rám, nem hallgattak meg, kb. olyan volt, mintha stoppert indítottak volna és na hajrá férjünk bele 5 percbe vizsgálattal együtt. Nála viszont 1 órát töltöttem/töltök bent, mindent átrágunk, mindenre figyel, mindent felír. Az asszisztensével együtt nagyon figyelnek a lelki dolgokra is, az asszisztense csinál lelki gondozást, mert ez a szakmája. Homeopátiával is foglalkozik a doki, de nem kell elfogadni ezeket a szereket, ha nem akarod, csak felajánlja ezt is. De rendes nőgyógyász amúgy. Tudom ajánlani. Viszont úgy tudom már csak magánban rendel. Nem tudom voltál-e már nála, én ajánlom szívből. Nekem ő volt az első nőgyógyász, akit tényleg orvosnak nevezhetek és nem valami kreténnek fehér köpenyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!