Bobbibrown kérdése:
Ha a kórház lezárja az osztályt, vagyis az ÁNTSZ és látogatási tilalom is van, hazaengedik-e apámat, ha lejár az ápolási osztályon a szerződése közben?
Figyelt kérdés
Ma mentem látogatni és meglepődve láttam, hogy nem lehet bemenni. Jövőhéten hoznám haza, mert addig volt szerződése és kifizetve az ellátása. Azt az információt kaptam csak, hogy hétfőn keressem meg a főnővért. De most addig is jó lenne tudnom, hogy ha valamilyen vírusos járvány van bent, akkor kiadják-e, vagy csak ha vége lesz és feloldják?2013. okt. 24. 17:47
1/1 anonim válasza:
Persze, hogy kiadják, a lényege a látogatási tilalomnak, hogy kintről ne vigyenek be betegséget, bacit, vírust. Attól még ő hazamehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!