Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Leszázalékolhat-e a munkaügyi...

Leszázalékolhat-e a munkaügyi bíróság?

Figyelt kérdés
1 és 2 fokon ugyanazt az egészségkárosodási %-ot adták meg:45%-ot. 50-től százalékolnak le.Már dolgozni sem tudok olyan beteg vagyok.Mire számíthatok a munkaügyi bíróságnál? Rendesek vagy helyben hagyják az eddigi megállapításokat,ami nem fedi a valóságot.
2009. nov. 12. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy helyben hagyják, nem érdekli őket.

egyik ismerősömnek leszakadt a fél lába egy balesetben, amit ugyan visszavarták, de még mindig nem működik rendesen és nagyon sok gyógyszer kell rá szednie. Minden évben vért izzadva küzdenie kell, hogy megkapja a leszázalékolást.

De azért drukkolok neked, sok sikert!

2009. nov. 12. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem azért de én itt valamit nem értek. Mi köze a munkaügyi bíróságnak a leszázalékolásnak? Úgy tudom,hogy azt orvosszakértői bizottság intézi. Semmi köze a munkaügyi bíróságnak hozzá vagy tévedek? Valaki okos javítson már ki:)
2009. nov. 12. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
A leszázalékolást az Országos Rehabilitációs Szociális Szakértői Intézet végzi.
2009. nov. 13. 13:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a harmadik kört futod, akkor igazságügyi orvosszakértőhöz küldenek, illetve a bíróság „megkérdezi”, hogy beleegyezzel-e a vizsgálatba. És az ő véleménye alapján döntenek. Én most voltam októberben, és nagyon rendes dokit fogtam ki! Sajnos én nem kapok többet, de elmondta,hogy 2008 januárjától nagyon megszigoritották. Pl:mozgásszervi betegségeknél ami '08 előtt 40% volt, az most csak 25% ér!Én 40% kaptam, de kérelmet kell benyújtanom a biróságra, mert két héten belül újra műtenek, vagyis állapotrosszabbodás következett be, Ja, egyébként 2010 januárjában kell mennem a biróságra! És idén márciusban kezdtem el az egész miréziát! :-(
2009. nov. 16. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!