A gyomor tükrözés mennyire fáj? Vagy inkább csak kellemetlen?
Én úgy tudom, érzéstelenítenek előtte.
Amúgy mi a gond, reflux gyanú?
nem érzéstelenítenek előtte, az sztk-s rendelésen biztos nem...
ha ezt nem akarod, akkor marad a magánrendelés...ott persze van sok lehetőség....érzéstelenítés(bár erről még nem hallottam), altatásos, és kapszulsá(de ez nagyon drága)..
vagy marad az sztk-s...mint pár ismerősöm kifogsz egy élettől és házasságban megcsömörlött 60 éves dokit, aki abban leli örömét már csak az életben, h mások szenvedését élvezi....
sok sikert és kitartást:)
Nekem régen többször is tükröztek. Előtte általában adnak egy enyhe nyugtatót. Ezt mindenképpen kérj, mert kevésbé fogsz öklendezni. Aztán helyileg lidocain spay- vel befújják a torkodat. Amikor először csinálták, 30 éve, sokkal vastagabb volt a cső, ma már egész vékony:)
Nem fáj, de kellemetlen, mert öklendezni és "sírni" fogsz (könnyezel). De ne félj, nem fáj, hidd el!
Nem fáj, de valóban nagyon kellemetlen. Kilóg a szádból a cső, folyik a nyálad, böfögsz, hánynod kell. Viszont nagyon hamar megvan, semmi perc alatt túl leszel rajta.
A kapszulásat tudtommal a gyomor problémája esetén nem lehet használni, mivel a gyomrot fel kell fújni, hogy a nyálkahártya látható legyen.
4-es vagyok
sztk-s rendelés volt amúgy, és meg sem kérdezték, hogy kérek-e nyugtatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!