Nincs tb-m, milyen feltételek mellett kaphatok orvosi ellátást?
Ha nem tudod fizetni a tb járulékot anyagi ook miatt, akkor a polgármesteri hivatalban kérhetsz méltányossági elbírálást, megnézik van-e házad autód, havi jövedelem, és ha úgy itélik, akkor vagy jelentéktelen összeget kell fizetni havonta, vagy pedig egyáltalán nem kell fizetned,de biztosított leszel.
Ha nincs tb-d akkor jár az orvosi ellátás, főleg ha halaszthatatlan beavatkozásról van szó, de utólag kiszámlázzák!!
A tb-t kötelező fizetni... Nekem is, jelen pillanatban 0 Ft a jövedelmem, mégis ki kell fizetnem a havi 4500 Ft-ot. Aki nem fizet, az APEH még meg is bünteti, az orvosi számlát pedig ki kell fizetnie. Tehát orvoshoz mehetsz, csak majd számlát kapsz. Egy ismerősömnek is kiszámláztak egy műtétért 500e Ft-ot.
De tény és való, hogy az önkormányzatnál lehet segítséget kérni az ügyben.
nekem is fizetni kéne a havi 4500 ftot de nincs miből te miből fizeted??? már irtak követelő levelet is én meg visszairtam,hogy nincs miből fizetnem.
utolsó válaszolonak pedig: nekem nem jár rendkivűli segély az csak akkor jár ha már 1 éve regisztrálva vagy a munkaügyön...
köszi a válaszokat sokat segitettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!