Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Meddig jó a TAJ-kártyám?

Meddig jó a TAJ-kártyám?

Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne, hogy meddig jó a TAJ-kártyám, ha 2013. májusában végeztem a sulival? Hallottam már mindenfélét, és szeretném biztosra tudni. Köszönöm!

2013. okt. 7. 22:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a diákod október 30-ig jó, addig érvényes a biztosításod, utána még 45 napig passzív jogon jár a tb, ezután ha nem fizetsz, és orvoshoz mész ellátnak, de figyelmeztetnek, hogy gond van, ezután 8 napod van arra, hogy jelezd a NAV nál, hogy saját magad akarod fizetni (mert nincs állásod, nincs sulid)

Ez jelenleg havi 6660 ft.

Végigcsináltam már azért tudom.

Engem figyelmezettek is már egyáltalán nem volt ciki, ráadásul minden rendben volt, csak az átfutási idővel volt gond.

2013. okt. 9. 23:14
 12/15 anonim ***** válasza:
6660???? Ez nem lehet véletlen!
2013. okt. 9. 23:53
 13/15 anonim ***** válasza:

:D:D:D

Napi díjat határoztak meg

Minden évben más az összeg.

Sajnos nem csökken:(

de én si néztem, amikor először leírtam:)

2013. okt. 10. 07:48
 14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a pontos infót! akkor még van időm eljutni fogdokihoz, már csak erőt kell vennem. még egyszer köszönöm!
2013. okt. 10. 17:33
 15/15 anonim ***** válasza:
14: Egyébként 2 éve még 4850 Ft volt!
2013. okt. 10. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!