Ha meg szeretném nézetni az anyajegyeimet, csak simán a bőrgyógyászatra kell menni? Kell beutaló, vagy elég csak időpontot kérni?
Szia!A bőrgyógyászat nem beutalós,viszont ne számíts nagy lelkesedésre,legalábbis nekem többször volt kellemetlen élményem.Azt hittem mindet megnézi,mert anyukámnak anyajegyből volt rosszindulatúja,be is ijedtem,gondoltam megnézetem magam,a dokinő unott fejjel:na mutassa amivel gondja van.Mondtam hogy gondom nincs,csak szeretném hogy megnézze őket,mert örökölhető a hajlam.A férjemmel két óra várakozás után (másik orvos,másik város,rengeteg anyajegy) közölték hogy "napbarnított bőrt nem vizsgálunk".Holott elmondta hogy úgy vettük észre kettő anyajegy megváltozott.
Ha esetleg megengedheted magadnak menj magándokihoz,van ahol elmentik az anyajegyeket és ha mész kontrollra évente a gép összeveti a régi adatokkal és jelez ha baj van!Minden jót neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!