Mit fognak megvizsgálni?
Figyelt kérdés
5. osztályos tesóm attól parázik, hogy megnézik az intimebb részeit az iskolai vizsgálaton. Eddig még semmi nem volt, csak az általános dolgokat vizsgálták meg neki. Én mondom neki, hogy nem kell félni, de hát..
Szóval az lenne a kérdésem, ha öt év alatt nem vizsgálták meg az intimebb részeit, a közeljövőben még sor kerülhet rá?
2013. okt. 6. 18:17
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem a suliban fogják megvizsgálni az "intimebb részeket", de csak úgy érdekességképpen. Te hányadikos vagy?
Ugyanis, ha idősebb testvér vagy, akkor már kell lennie erről tapasztalatodnak, ha meg fiatalabb...
Na mindegy!
Szóval szerintem "No para"
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem nem vizsgálták meg, szóval nem értem miért parázik.
2013. okt. 6. 18:30
3/3 anonim válasza:
Nekünk általánosba bele néztek a gatyánkba, hogy minden rendben van e. Ez 4-be vagy 5-be lehetett. Egy alkalom volt csak mind végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!