Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Holnap lesz suliba egészségügy...

Holnap lesz suliba egészségügyi vizsgálat (magasság, vérnyomás. ), de mondták, hogy most megnézik a nemiszerveket is (fityma állapota, nincs-e szükület, herék állapota. ), de eddig nem volt ilyen?

Figyelt kérdés
És el se hittem volna, ha csak diákok mondják, de ezt megerősítette egy tanár is. Ez igaz lehet? Megcsinálhatják?
2013. okt. 3. 19:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Mégha fiatalka lenne még örülnék is neki hafogdosná ;)
2013. okt. 3. 20:40
 12/21 anonim ***** válasza:
Nálunk egyszer úgy volt, hogy lesz nemi szerv vizsgálat is, de aztán letettek róla, mert a dokinőnek sikerült sima nyirokcsomó-vizsgálat alkalmával végigfertőzni pár diákot bőrgombával (nem használt kesztyűt, úgy nyúlkált combhajlatba, az egyiknek meg gombája volt, így szinte minden utána következőnek is lett pár nap múlva egy-két helyen a hasán, ágyékán).
2013. okt. 3. 21:19
 13/21 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs ilyen vizsgálat / középiskola/.
2013. okt. 3. 21:28
 14/21 anonim ***** válasza:
Ó Herold, a neved magáért beszél! Ugye Te terjeszted ezt a gólyáknak?
2013. okt. 4. 12:13
 15/21 anonim ***** válasza:
Ez iskolától és az orvostól is függ,ahogy az is hogy egyenként vizsgál vagy egyszerre több gyereket berendelve,de lehet kérni az egynkénti vizsgálatot,elvileg előfordulhat ilyen vizsgálat,de ezen résztvenni nem kötelező,csak határozottan kell megszólalni hogy nem veszel rajta részt.Én kihagytam,középsuli első osztályába lett volna,mi többen összeálltunk és úgy szóltunk,meg az interneten kinyomtattunk egy erről szóló cikket,ahol írták,nem kötelező a részvétel,de saját orvossal is el lehet végeztetni,csak papírt kell róla vinni.
2013. okt. 5. 21:30
 16/21 anonim ***** válasza:
Mi volt mesélj?Meddig engedted elmenni az orvost vizsgálat terén?
2013. okt. 5. 21:30
 17/21 A kérdező kommentje:
Megvoltak az alap vizsgálatok (magasság fogak állapota, súly, vérnyomás,ludtap, szintévesztés, látás, pulzus szám, tüdőt hallgata meg) ezt fiúk lányok külön majd mondták, hogy egyesével menjünk vissza abban a sorrendben, ahogy benn elvégezték az alap vizsgálatokat, rám már már is került sor, mert mindenki előttem azt mondta felejtős, így már a 7. Után nem is kellett bemenni..., de azért megkérdezték a várakozóktól, hogy van-e olyan aki szeretné, hogy megnézzék... De nem volt... Erről ennyit
2013. okt. 6. 11:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Na látod semmi gond nem volt,ha nem akarod nem nézik meg,csak szólni kell,de ha úgy gondolod hogy biztonság kedvéért szeretnéd megnézetni akkor ott a lehetőség előtted és akkor élj vele.A fitymaszükületet magad is észreveszed,de van,lehet olyan betegség is amit nem.Elég korrektül ment akkor minden.
2013. okt. 6. 15:09
 19/21 anonim ***** válasza:

Aki azt írta még az elején nagyon helyes hát kíváncsi lettem volna hogy ha már ha nőről van szó,tehát nő esetében kamaszként mit szólt volna hozzá egy unszimpatikus férfi orvost odahívtak volna és közölték volna vele hogy vektőzzőn meztelenre,mert ha úgy vesszük erről van szó.Akkor is helyeselt volna,vagy a többi osztálytársa helyeselt volna?

Nem hinném,szerintem tuti szakorvoshoz ment volna el.

2013. okt. 12. 18:11
 20/21 A kérdező kommentje:
Ott a pont! ;)
2013. okt. 13. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!