Lehet-e inni a Sotret (izotretinoin,20mg-os kapszula) mellet?
Figyelt kérdés
Üdv! 16 éves fiú vagyok,és bulikba mindig ittam,de most október 26.-án elkezdtem szedni ezt a gyógyszert.Nincs is baj vele,hogy nem ihatok, de jön a szilveszter és...:) remélem értitek :D kíváncsi vagyok,ha nagyon-nagyon berúgnék akkor baj lenne-e ,vagy ha csak egy keveset innék mellé,az is baj lenne?2009. nov. 7. 20:58
1/4 anonim válasza:
Nekem szedte tesóm tavaly, és az orvosa azt mondta nyugodtan ihat. Minden hétvégén bevolt rúgva.:D Szóval nem lesz tőle semmi bajod, csak némely orvos viszi túlzásba,hogy izotretinoin mellett ne.
2/4 Lelenc Kutyamentő válasza:
Nem szabad. A betegtájékoztatón (ld, a dobozában is) :
"ne fogyasszon alkoholt, ill. csökkentse a szokásos alkoholmennyiséget a kezelés ideje alatt."
3/4 anonim válasza:
nem kockáztatnék,kitudja milyen mellékhatása lesz(nem most,majd pár év mulva amikor a kettő kombinációja kicsapódik a szervezetedben) egy koccintás belefér,de ne idd magad a sárga földig,persze ez a te döntésed, a te bőröd:)
4/4 anonim válasza:
Én már régóta szedem, és lehet :D Csak azzal kell vigyázni hogy néha valahogy hamarabb beüt a pia miatta :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!