Hogyan tudom megállapítani, hogy van e belső vérzésem?
Sürgősen orvoshoz kell menni, majd ők megállapítják, mert lehet, hogy enm sokat érzel, esetleg egy kis fájdalmat a sérülés helyén.
Egyébként itt egy cikkből 1-2 tünet:
"Belső vérzés
A belső vérzés hátterében állhat traumás sérülés (ütés), illetve belső, szervi elváltozás/betegség is. A vér vagy közvetve (pl.: széklet, hányadék, köhögés) jut ki a külvilágba, vagy egyáltalán nem észlelhető, éppen ezért nehéz a felismerés. A vérzés erősségétől függően kialakulhat sokkos állapot (súlyos vérveszteség), majd akár halál is. Tünetek: hideg verejtékes bőr, sápadtság, eszméletvesztés, szomjúság, hideg érzet, illetve hasi sérüléskor deszka kemény hasfal."
19 fiő vagyok egyedül itthon és emiatt parázok.. Nagyot estem és semmim se tört, pár horzsolás kivéve a jobb csipőm, ha nyomom fáj de nem lilult be és nincs is bedagadva.. Kórházig nem mernék elmenni, kitudja bebeszélek magamnak valamit és rosszul leszek a buszon vagy valami.
Szóval emiatt tudnék hívni mentőt? Vizsgálják meg van e valami nagyobb gond. Esetleg bevinnének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!