Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Elveszett oltási kis könyvért...

Elveszett oltási kis könyvért fizetni kell?

Figyelt kérdés
Idén kezdtem el egy egészségügyi iskolát, ahova kellett vinni oltási kis könyvet. Nyáron vettem észre azt, hogy elveszett, így felkerestem a védőnőmet, aki előállított nekem egy másolatot. Nem kért cserébe pénzt, sőt nem is mondta, hogy pénzbe kerülne ez. Orvosi pecsét meg aláírást nem tudott adni, így a kitöltött könyvemmel elmentem a gyerekorvosomhoz, aki azt mondta, hogy 2000Ftért pecsételi csak le. Neten sehol sem írják azt, hogy nekem ezért fizetnem kéne.. lehetséges az, hogy zsebre dolgozik? Nem hiszem el azt, hogy egy pecsét 2000Ftba kerüljön..

2013. szept. 26. 22:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!