Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Elég betelefonálnom a háziorvo...

Elég betelefonálnom a háziorvosnak?

Figyelt kérdés
Tegnap találtam délután egy fehér valamit a mandulámon. Fül-orr-gégeszetre mentem, ahol kb a 5. könyörgésre nézte meg, hogy tényleg van ott valami, addig azt mondta, hogy ő nem lát semmit.. utána annyit mondott, hogy ez idült mandulagyulladás, és hogy ne foglalkozzak vele. ( nem hagyta elmondani a részleteket, lesz.rta, hogy mondanék pár hasznos infót) Viszont tegnap is és ma is fáj a torkom olyan szinten, hogy alig bírok beszélni, fáj a fülem, folyik az orrom 2percenként, ég a szemem, most már a fejem is fáj, és persze megvan a 38 fok láz/hőemelkedés. Mivel felszolgáló vagyok, biztos nem jönne ki jól, hogy szenvedek betegen és úgy rakom le a tányért a vendégnek, vagy csak alig tudok megszólalni. Arról nem beszélve, hogy más is elkaphatja. Szóval elég felhívnom a háziorvost hogy kérjek igazolást meg megkérdezzem, hogy mit csnáljak vele? Sajnos épp vidéken vagyok a páromnál és mire bebuszocskázok, nem lenne jó érzés. Holnap elmennék igazolásért, hátha addigra jobban is lennék.
2013. szept. 24. 10:39
 1/7 Andizsuzsi ***** válasza:
Miről akarsz igazolást? Ha a munkából hiányzol, akkor vagy szabadságot kérsz, vagy táppénzre mész. Normális orvos nem ad "igazolást" olyan betegnaek akit nem is látott. A mi orvosunk bizots, hogy nem adna. De lehet, hogy a tied más...
2013. szept. 24. 10:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha még mindig vannak fehér valamik a manduládon, akkor mindenképp menj el a háziorvoshoz, mert akkor tüszős mandulagyulladásod van, amit antibiotikummal kell kezelni, ráadásul pár napig nem is mehet dolgozni, mert fertőzöl!!!

Bár nem hiszem, hogy egy fül-orr-gégész nem venné ezt észre.

2013. szept. 24. 10:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Tanfolyamra járok, de attól még felszolgáló vagyok. Tudom, hogy jobb bemenni, de szerintem nem kéne összefertőzni mindenkit, akivel 2 óra alatt találkozok..a fül-orr-gégészetről meg sírva jöttem ki, és mint már mondtam, addig kellett neki mondani hogy de van ott valami, amíg a kis tükrével végre hajlandó volt megnézni, es lám, tényleg van ott valami..aztán elküldött, hogy ne foglalkozzak vele, el sem tudtam mondani,hogy fáj, felsugárzik a fülembe,stb.. és ezért a 2 perces műveletért 3 órát vártam..
2013. szept. 24. 11:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja, oda-vissza 4 óra az út.
2013. szept. 24. 11:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Vidd el a manduládat a dokihoz. Látatlanba senki sem fog igazolást adni.
2013. szept. 25. 13:15
 6/7 anonim válasza:

dehogynem!

csak telefonálok és a háziorvos a postaládámba dobja az igazolást.

igaz hogy pár havonta azért felkeresem, és "apró kedvességet" adok neki: édesség, boríték, utalvány.

ennyi a dolog nyitja! és még arról is ad igazolást hogy férfi létemre szülni fogok ha kell.

Vidd el a manduládat a dokihoz. Látatlanba senki sem fog igazolást adni.

2014. jún. 5. 11:54
 7/7 A kérdező kommentje:

Bocsika gyerekek, elég volt betelefonálnom, és kaptam igazolást, sőt jobbulást is kívánt! Pedig nem sűrűn járok hozzá, mondhatni nem is ismert:)

És jobb volt kipihenni, mint még szaladgáljak orvoshoz. Egyébként kaptam rá gyógyszert is, igaz nem vényköteleset, de segített.

2014. jún. 6. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!