Októbertől kéne felnőtt orvoshoz járnom. /mert 4.-én töltöm a 19-et/ Ma voltam gyerekorvosnál mert beteg voltam. Ma már felnőtt orvoshoz akartam menni de anyáék erőltették, hogy idejöjjek még mert, hogy így meg úgy meg amúgy de értelmes választ nem tudtak adni.
Nos itt nem a háziorvosom volt hanem valaki nő. /helyetesítés volt/ És semmit nem mondott, hogy mi a baj vagy, hogy kell e gyógyszer mikor mondtam, hogy mi a bajom pofákat vágott.
Legközelebb ha mennem kell orvoshoz /akkor ígyis úgyis felnőtthöz kell mennem/ nagyon gáz lenne ha nem kérném ki a kartonomat innen hanem mondanám az orvosnak, hogy intézzék el egymás között. /7000-es kisvárosról van szó/
2013. szept. 19. 13:33
1/8 anonim válasza:
Hát illik neked kikérni és átvinni, így legalább az orvosodtól is elköszönhetnél, de ha megmondod, hogy a szüleid még erőltetik a gyerekorvost és ezért nem szeretnél te intézkedni, akkor ők is elkérik. Sokszor szalasztja át egyik doki a másikhoz az asszisztensét, tehát biztosan megtenné ha megkéred. :)
2013. szept. 19. 13:40
2/8 anonim válasza:
Én sem kértem ki. Elmondod negatív tapasztalatod a választott orvosodnak és kész.
2013. szept. 19. 13:41
3/8 anonim válasza:
nem kell eed kikérni. menj be a felnött orvoshoz akihez akarsz járni és ö majd átkéri a kártyádat.
2013. szept. 19. 13:42
4/8 anonim válasza:
Nem illik kikérni. Ez csak egy lehetőség,van ahol nem is adják oda. Ahhoz az orvoshoz menj el,akihez szeretnél járni és ő hivatalos úton "Törzskarton kikérővel" átkéri a papírjaidat akár postán,akár személyesen,nővéren keresztül.
2013. szept. 19. 13:43
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
4.-es: Ennél az orvosnál ez a rendszer állítólag, hogy kikell kérni. Legalábbis több ismerősöm mondta, hogy kiadták és átkellett vinni ahhoz az orvoshoz akihez akarunk járni. /Mert 1 gyerek ill. 2 felnőtt orvos van így ha valaki ritkán beteg nem tudhatják, hogy kihez akar majd járni/
Egyébként már ki van választva, hogy ki lesz az új. /őt dícsérni szokták, meg suli orvosunk is volt ott is pozitív tapasztalatom volt vele inkább/
2013. szept. 19. 13:48
6/8 anonim válasza:
Itt a házidoki kéri ki levélben a másik dokitól,szóval tuti megoldható.Mondjuk nekem a 130km távolság is ok volt,de másoknak is így intézi.
2013. szept. 19. 13:50
7/8 anonim válasza:
Nálunk is az újonnan választott doki kéri ki a régitől. Bejelentkeztem, elmondtam , hogy őt szeretném választani. Minden kérdés nélkül oké volt. (Mármint nem kérdezett semmit a régi dokiról.)
2013. szept. 19. 23:44
8/8 anonim válasza:
4. vagyok. Persze,h nem tudja,hova küldje csak úgy. De ezért van az,h az új orvosod hivatalos levélben átkéri magához a dokumentumokat,miután te szóltál neki és ő elvállal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!