Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért utalt be az orvos?

Miért utalt be az orvos?

Figyelt kérdés

elmentem egy több éve(vagy már amióta az eszem tudom, ott van) egy "csomó" a lágyékomnál, és elkezdtem csak úgy vele foglalkozni(gondolom unalmamban) és elmentem vele a körzetihez(ő kardiológus). és megtapintotta, de alig találta meg szóval, egyáltalán nem nagy b olyan mint a többi, és nem tudom miért utalt be?! lehet talált valamit csak nem mondta el? vagy csak mert neki kötelessége hogy ha megjelenek akkor elküld vérvételre meg hasi ultrahangra, ez az eljárás? mert nem mondott semmit, hogy bármi baja lenne, mondta attól hogy ott van, nem biztos, hogy kóros.de akkor miért?!

20/L

2013. szept. 17. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Miért utalt be?

Talán azért, hogy kiderüljön, hogy mi az és miért van ott, mi okozza?

Az orvosok se nem jósok, se nem rendelkeznek extra képességekkel, hogy rád néznek és megmondják, hogy mi a bajod. Vérvételből, ultrahang vizsgálattal nagyon sok mindent ki lehet deríteni.

2013. szept. 17. 12:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért, mert alapos orvosod van és látja, hogy ez zavar téged. Normális esetben alaposan kivizsgálnak.
2013. szept. 17. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát, vajon miért. Szerintem megnézett a röntgen szemeivel, a ct-ujjaival kitapogatott, csak nem akarta elmondani, mi az, ezért beutalt szakrendelésre, hogy mondja meg az ottani kolléga.

Ha szakrendelésre utalnak be, az nem feltétlenül azt jelenti, hogy kezdheted szervezni a temetésed, mert beutalhatnak azért is, hogy kizárjanak minden gyanús betegséget. Lehet, biopszia is lesz, meg vérvétel, meg ct-mr, mert előbb meg kell nézniük, mi a franc ez, és csak utána tudják ők is megmondani. Így már érted?

2013. szept. 17. 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:

"megtapintotta, de alig találta meg szóval, egyáltalán nem nagy"

Lehet, alaposan fel akarja deríteni azt a területet...

2013. szept. 17. 13:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Milyen "csomó"?
2013. szept. 18. 17:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Gondolta azért mentél oda hozzá, hogy

vizsgáljon ameg.

Akkor most min csodálkozol?-

2013. szept. 18. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!