Vegyél sószappant és mosd meg vele az arcodat.
Nem kell lemosni vízzel, a bőrödön maradó só baktériumölő, de nem szárítja a bőröd, mint a tonik.
Egyébként lehet, hogy az első kezeléstől inkább begyullad a bőröd, de később megszokod.
Csinálhatsz só pakolást is: őrölt konyhasót keverj össze oliva olajjal, és akár gyógynövényt is tehetsz bele (kamilla). Egy kávédarálóban összekeverhetsz egy heti adagot. Fürdésnél belemarkolsz, és bedörzsölöd vele az arcot, míg a só fel nem oldódik. Oliva és kamilla hidratálja a bőröd, a só meg csirátlanít.
Rengeteg készítmény van forgalomban, de meg kell találni a megfelelőt, mivel mindenkinek más a bőre. Ezen kívül ügyelni kell a higiéniára és a tápanyagban, vitamin- és ásványi anyagban dús étkezésre.
Végső esetben fordulj nyugodtan bőrgyógyászhoz, ő biztosan megtalálja a megoldást.
Nem akarlak elkeseríteni, de nem sok esélyed van ellenük... Tapasztalatból mondom. Én bőrgyógyásznál is jártam, meg mindenféle dolgot kipróbáltam, de a hülye kenőcsök, meg csodát ígérő arckrémek, tonikok, stb. NEM fogják megelőzni, hogy kijöjjenek. Max segítenek, hogy egy kicsit hamarabb elmúljanak, de ezt végig kell szenvedni. Amúgy ezek a krémek tele vannak káros anyagokkal (az agyonreklámozott termékek is!), kérdezz meg egy kozmetikust, vagy pl a krémmánia.hu oldalon ott vannak a krémek összetevői, és az összetevők leírása. Telenyomja sok ember a bőrét mérgező anyagokkal, ami aztán csak bajt csinál.
Valaki írta a sószappant, az legalább természetes anyag, én is azt használom! De arra nem lehet sminkelni, úgyhogy iskolába felejtsd el, és azzal is számolj, hogy néhány hétig rosszabbodás várható a leírás szerint (nekem nem volt). Általában igaz, hogy ami természetes, abban nincs (annyi) mérgező anyag, viszont az meg még annyira sem hatásos, mint a többi kutyulék.
Ha vársz öt évet, elmúlnak maguktól.
Igyál meg naponta legalább 2 (kettő) liter tiszta vizet, és ezt a gyakorlatot folytasd életed végéig!
Én annak idején élesztőt ettem.ű
Használt.
Nem mindenki bírta utánozni az íze miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!