Teljeskörű, rendszeres kivizsgáláshoz mik kellenek és mi az, ami nem ingyenes?
éves rendszeres vizsgálatra gondoltam elmenni
egyrészt kérdés, hogy laboron mit kérjek, mit nézzenek meg, esetleg mi az, amit nem lehet vérből, vizeletből kitalálni és ezért azt külön be kéne jelentkeznem valahova és mi az ezekből, ami nem ingyenes. Időm rengeteg, mármint, ha várólista van, pénzem semennyi. Egyébként túlsúlyon kívül bajom nincs.
De gondoltam pajzsmirigy, candida vagy mi, de ezek laborban megvannak. Plusz azért még sose nézettem át magamat bőrgyógyásszal, hogy az anyajegyek meg ilyen olyan csalánkiütések mennyire normálisak, szóval az, de még jöhetnének tippek. Köszi!
Amennyiben pénzed semmi, akkor vagy a házi orvosod, vagy valamelyik szakorvos küldhet laborba. Ha nincs komolyabb bajod, sajnos csak sok pénzzel oldhatod meg. Arra a kérdésedre pedig, hogy mi mindent nem lehet a vérből kimutatni, nagyon hosszú a lista.
A bőrgyógyászati szűrővizsgálat ingyenes, ellenben előjegyzés szükségeltetik (kivéve az akut eseteket, mint pl. vérző anyajegy, égési sérülés, kiütések).
Költői kérdés, de nem vagy te egy kicsit hipochonder?
hipochonderség nulla, ha rajtam múlna orvos nem látna
DE ez a hozzáállás hibás, legalább évente kell egy szűrővizsgálat, hogy kiderüljenek a turpisságok, ezen lennék.
A szűrővizsgálatok ingyenesek, tudom, csak, hogy mire kell menni vagy figyelni, azt nem
A kormány hozzáállása hibás, nem az enyém vagy bármelyikünké.
Itt van az OEP hivatalos linkje, hová mehetsz és milyen feltételekkel: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!