Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha nincs TB-m akkor hogyan...

Ha nincs TB-m akkor hogyan tudok tüdőszűrésre menni?

Figyelt kérdés
Munka ügyben kéne, de üzemorvosom mivel még nem vagyok a cég alkalmazottja nincs, kerületben azt mondják, hogy háziorvos csak diagnózisra ad beutalót. És a tüdőszűrésen meg azt mondják, hogy beutaló kell, hiába mondom, h basszus kifizetem az árát vagy akármi, akkor is pampognak, hogy kell. Ebben a hülye országban, pöcegödörben semmit nem lehet, nagy nehezen talál az ember munkát akkor is bedöngölnek a földbe a hülye idétlen bürokráciájukkal, mért nem jó nekik, ha odamegyek azt kifizetem, megcsinálják azt békén hagyjuk egymást? NA mindegy, a lényeg, hogy mi a teendő? Hol tudok tüdőszűrést csináltatni?

2013. szept. 9. 16:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálunk 30 év alatt amúgy sem ingyenes, tehát beutaló nélkül 3000 Ft-ért megcsinálják és meg sem kérdezik mire kell. (XI. kerület)
2013. szept. 9. 17:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha van tajszámod, de nem fizetted a TB-t, beutalót akkor is kapsz az üzemorvostól. Üzemorvoshoz bárki mehet, én pl. iskolai alkalmassági miatt mentem, s kértem beutalót tüdőszűrőre.
2013. szept. 9. 17:05
 3/3 A kérdező kommentje:
ÉS hová lehet menni üzemorvoshoz?
2013. szept. 9. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!