Miért fájhat a hátam? (SOS LENT)
Figyelt kérdés
Dohányzom és 4 napja fáj a hátam a jobb oldalt mikor kezemet megfeszítem mellé nehéz légzés mikor lefekszem meg néha ülö helyzetben is ugye nem tüdörák? 19/F2013. szept. 4. 23:11
1/9 anonim válasza:
Senki sem "távgyógyász", nem lehet ez alapján megmondani. Menj el orvoshoz, mert még ezernyi más, szintén nem elhanyagolható kockázatot rejtő dolog is okozhatja.
2/9 A kérdező kommentje:
elmegyek de mi lehet ez? mert nagyon félek mikor levegöt veszek teljesen jó minden de mikor hátra nézek megfeszitem nyakamat akkor fáj meg néha nagyon száraz a torkom kapar
2013. szept. 4. 23:31
3/9 anonim válasza:
Valószínűleg ízületi gondok. Nem vagyok orvos, szakértője sem a dolognak, de velem is volt egy hasonló voltam dokinál és azvolt a gond hogy egyszer melóba meghúztam plusz ugye mozgáshiány és az izmaim le voltak tapadva, tornáznom kellett plusz masszőrhöz is elküldtek.
De ezer oka is lehet még, menj el dokihoz és ennyi. Ha esetleg tüdőrák ami esélytelen akkor ha időbe észreveszik simán kezelhető.
4/9 A kérdező kommentje:
Papámnak az volt sajnos:(( de remélem nekem nicns nem is köhögök semmi
2013. szept. 4. 23:39
5/9 anonim válasza:
Izomfájdalom lesz,főleg,h mozgásra változik. Amikor a tüdőrák ilyen fájdalmat okoz valakinek,akkor már az általános állapota is rossz.
6/9 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy általános állapota? kicsit néha szédülök :)) de éneklek zenét hallgatok
2013. szept. 5. 00:01
7/9 anonim válasza:
Fogynál, gyenge lennél,talán fulladnál is.
8/9 A kérdező kommentje:
kicsit fogytam néha nehézlégzés ennyi
2013. szept. 5. 00:16
9/9 anonim válasza:
Akkor már nem kéne ezt a kérdést itt feltenned,mert tudnád,h beteg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!