Mentem a munkaügyibe regisztráltatni magam munkanélküliként, na most az orvosi elátásom már akor megszünt mikor befejeztem a sulit, a munkaugyibe meg nem mondták h ezt nekem intézni kel,7 hónapig nem volt elátásom. Lehet eböl bajom?
Figyelt kérdés
2013. szept. 4. 15:29
11/13 anonim válasza:
Akinek júniusban fejeződött be az iskolája, annak még december 15-ig van ellátása.
Munkaviszony megszűnése után van 45 nap.
Nappali tagozatos diákoknál, akik befejezték júniusban a sulit, mert érettségiztek vagy szakmai vizsgáztak, nekik december 15-ig él a jogviszonyuk.
12/13 anonim válasza:
Hivatali ügyintézők :( Tudnék mesélni, dolgoztam ilyen helyen, meg másutt is belefutottam ilyen "azt se tudják minek vannak ott" ügyintézőkbe. Egy biztos, nem mindegy kihez kerül az ember, nincs mindenki tisztában a munkájához tartozó törvényekkel, munkamenettel, odavakkant valamit, amiről gőze sincs, neked kell résen lenni, mert amúgy bármit bemesélnek.
13/13 anonim válasza:
És mégis a munkaügyinek mi köze van ahhoz, hogy van-e TB-d? :D Ezt neked kell tudni, intézni, nem nekik. Ha nem tudtad, magadra vess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!