Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szerintetek létzik ilyen?

Szerintetek létzik ilyen?

Figyelt kérdés

Szóval arról lenne szó, hogy a barátnőm azt mondta, hogy meg tudja csinálni, hogy úgy kerüljön kórházba akarattal, hogy mindenki azt gondolja, hogy véletlenűl történt ez az egész. Valamilyen "betegségről" beszélt.

De én nem értem ezt az egészet! Hiszen azt mondta, hogy semmiféle öngyilkossági kisérlet nincs a dologban!

Akkor meg mi lehet ez? Milyen ötlet jár a barátnőm fejében?

Csak aggodom érte, hogy nehogy valami hülyeségre gondoljon!

Szerintetek mit értett ez az egész alatt? Hogy lehet úgy korházba kerűlni és pláné egy olyan betegséget beszerezni ami nem lenne feltűnő, mintha minden a véletlen sorsa.

Mostmár tényleg kezd aggasztani ez az egész!:/

Szerintetek én vagyok hülye, mert túldramatizálom az egészet?:/

2013. szept. 1. 14:42
 1/4 anonim ***** válasza:
9%
Nem csak Te, hanem a barátnőd is hülye. Javaslom keressetek fel karöltve együtt egy pszichologust.
2013. szept. 1. 14:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Most mi rosszat írtam? Csak aggodom érte! ENNYI!

Mostanában elég fura a viselkedése!

2013. szept. 1. 14:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Beszélgess el vele kettesben, nyugodtan. Anélkül, hogy harmadik ember ott lenne és okoskodna. Hagyj erre sok időt, hogy kinyíljon és kiderülhessen, mi a baj. Nyilván valami van emögött :(
2013. szept. 1. 20:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!:(
2013. szept. 1. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!