Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szeretném elvinni a testvérem,...

Szeretném elvinni a testvérem, egy teljes körű kivizsgálásra. Budapesten milyen magán klinikát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
A hugom mostanában elég rosszul van, rosszul is néz ki. 4 éve volt egy nőgyógyászati műtéte. Anorexiás. Nem merném azt mondani, hogy már kigyógyult belőle. Az iskolában nem tud figyelni, otthon letört, zárkózott, nem barátkozik. Tudom, hogy pszichológusra lenne szükség, de először szeretném, ha fizikailag helyre jönne. Mindenféleképp magán klinikára gondoltam, mivel külföldön élünk. A vizsgálatok pedig időigényesek, sokat kell várni már egy beutalóra is.

2013. szept. 1. 13:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Az anorexiásokat jobb ha lelkileg kezelik előbb. Vidd pszichológushoz,vagy pszichoterapeutához, majd ő segít a legjobb számára való hely megtalálásában is.

Sok erőt a nagy küzdelemhez, mindkettőtöknek!

2013. szept. 2. 23:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy pszichológusra van szüksége, de mivel fizikai jelei is vannak arra, hogy nem túl jó az állapota, ezért először azt kell helyrehozni.
2013. szept. 3. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Én itt voltam, és még létezett a kórházuk itt is műtöttek. Egy rossz szavam nem lehet, korrekt, pontos, precíz munkát végeznek. Javaslom: [link] komplex-szures

2013. szept. 3. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!