Bölcsességfog kiműtését támogatja a tb?
Szia!
Hát nekem is mindig mocorgott egy bölcsesség fogam mindkét terhességem alatt :), nagyon jó volt, mert addig nem nyúltak hozzá, amíg terhes voltam, aztán amikor meg megszültem meg nem fájt, így azt mondta a Doki, hogy akkor nem kell vele semmit csinálni. A második szülésem után 3 hónappal, úgy bedagadt a bölcsesség fogam környéke, hogy felvágták az ínyemet s 1 hétig kezelték a gyulladást, mindennap kellett menjek ilyen gyulladás lehúzó gézt tettek bele, ja a lakhelyemtől 120 km-re magánorvos csinálta már. A lakcím szerintihez már, nem mentem vissza. Lehúzták a gyulladást, egy hét múlva műtöttek, de csak azt az egyet vették ki. Azt mondták, hogy a többit még nem kéne megpiszkálni, de nem az utolsó pillanatba jelentkezek legközelebb!
Üdv 29 N
A doki sem mondott semmit, amikor látta a röntgent?
Nekem a bal alsót szedték ki, mert ferdén jött ki. A nagy része kint volt, így egy komplikáltabb foghúzás lett végülis belőle. Helyi érzéstelenítés, 1 órás "szenvedés" az erős gyökere miatt.
Nem fizettem semmit a műtétre, a TB állta az egészet, én csak az antibiotikumot és a gyulladáscsökkentőt vettem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!