Milyen a fülmosás, hogy csinálják?
Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 14:22
1/2 anonim válasza:
Nekem egyszer egy kis bogárka pottyant a fülembe, és nem akart kijönni. Az orvosnál fogtak egy jó nagy fecskendőt, betakarták a vállamat, hogy ne legyen vizes, és a fülemhez tartottak egy vesetálat. Aztán a fecskendőből kellemes langyos vízzel kimosták a fülemet. Először icipicit megszédültem tőle, mivel elég hirtelen volt a nyomásváltozás. De tulajdonképpen jó volt, nem fájt, utána sem volt kellemetlen, és persze a bogártól is megszabadultam. :D
2/2 anonim válasza:
nekem is jó volt.1 bazi nagy tű nélküli tűvel beadta a meleg vizet,és a tálba kellett ,,beleöntenem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!