Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért van? És szabad lenne-e...

Miért van? És szabad lenne-e folytatnom?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és próbálok rendszeresen Edzeni (Testépítés).

De mindig 15-20 percnél mikor már elkezdek izzadni,felgyorsul a szív verésem és ha hirtelen megállok akkor majdnem el is ájulok! Mindig oda figyelek a légzése is és betartom az étkezés utáni 1 óra pihenőt is! Mi lehet az oka, és merjem-e folytatni??? Kérek valakit aki ért hozzá segítsen!!

2013. aug. 15. 19:20
 1/6 anonim válasza:
Alacsony vérnyomás ?
2013. aug. 16. 12:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát pont az hogy nem túl gyors! De van olyan amikor fekszek, nyugodt állapotban vagyok és kimegyek wc-re akkor meg nagyon lelassul vagy kb 2mp /Verés És olyankor már el is ájultam!
2013. aug. 16. 16:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Menj vele orvoshoz, valami keringési problémád van. Fekvésből felállás nem okozhatna egészséges embernél problémát.
2013. aug. 20. 12:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Voltam de ők se tudták!!
2013. aug. 21. 15:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Rendesen kivizsgáltak? Volt pl. terheléses EKG meg hasonlók?

Mert normális test nem úgy működik, ahogy te leírtad. Nekem alacsony vérnyomásom van, nem is ihatok zöld teát, egyszer gyógyszert is kaptam rá; viszont reggelente simán felállok az ágyból pár pillanat alatt, mindenféle megszédülés, fehér foltok látása nélkül.

2013. aug. 22. 20:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Voltam bent fekvős kórházban 24órás vérnyomás mérővel is és 24 órás ÉKG-vel is! De mivel nem kellet semmilyen megerőltetőt csinálnom ezért nem ment fel csak 1x 180/60 asszem! Azt mondták nagyon magas volt de ez csak szív ritmus zavar!
2013. aug. 26. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!