Laparoszkópos műtét után ez orvosi trehányság nemtörődömség vagy rutin eljárás?
Szóval.
Megműtöttek egyik héten hétfőn laparoszkóppal lágyéksérvvel.
Még aznap ahogy magamhoz tértem az altatásból, benézett hozzám a sebész, aki a műtétet végezte. Megnézte a sebet, a műtét helyét. Kb. egy percet fordított rám. Jól van? Jól. Akkor helló.
Másnap hazamehettem a kórházból. Rám se nézett, még egy másodpercre se, nem is láttam. Persze volt a kórházban vizit, de az annyiból állt: jól van? Jól. Akkor helló. Szintén.
Majd egy hét múlva varratszedés. Kb öt perc.
Megkérdeztem:mikor kell jönni legközelebb? Nem kell jönni. Nem lesz kontroll? Nem kell.
Tehát: műtét + egy perces ránézés + 5 perc varratszedés és ennyi.
Ez lenne? Ennyi lenne?
Ez rutin vagy trehányság?
Még mindig nem tudom,miért kellett menni az sztk-ba.
Tudod,csúnya dolog a politika,de kormányunk megengedte a hálapénz elfogadását.És a Te döntésed volt,hogy adsz,és mennyit adsz.
azért egy laporoszkópiás lágyéksérv műtét messziről se tartozik a halálkomoly műtétek közé.
Ha meg az orvos ilyesztgetne,hogy hű de súlyos,akkor azon lennél kiakadva.
Hálapénzt nem volt kötelező adnod,nem is előre szokás,hanem utólag.
Kövezzetek meg, de én csak örülök ha egy orvos elintéz ennyivel, mert
1. gyűlölöm ha vizsgálgatnak
2. ha ennyivel elintéz, az azt jelenti hogy nekem nincs panaszom, és ő sem talál semmi rendelleneset, tehát MINDEN RENDBEN VAN.
Ilyenkor mégis miről kellene még pofáznia?
Te vagy az az ember,akit a családjának 2 hétig körbe kellett volna ugrálnia, és 20 percenként hajbókolni a hősiességén.Elismerve a szenvedésedet és a nagyságodat.Hát ez nem jött be.
A laparoszkópos műtétek előnye,hogy másnap mehetsz haza,és kész vagy.
Az sztk orvos,meg röhögőgörcsöt kapott,mikor kimentél,és sajnálta a családodat.
Na kedves NAGY AGYAK!
Most jövök a sebészeti ambulanciáról. A műtét helye ödémás lett. Olyan nagyon, hogy még ma meg kel nyitni és le kell szívni.
A kórház sebésze (nem a műtétet végző) azt mondta nem érti a műtő orvos a varratszedésen ezt hogy nem vette észre mert már akkor is volt jele.
Na hát ennyit az alapos és minden rendben vizsgálatokról.
Amilyen negatívan hozzáálltál ,ez várható volt.
Na sajnálnak már eléggé?
???
ja értem. szóval ott áll az ödéma és azt mondja: na ez az ember negatívan áll hozzá. hát majd én adok neki! jól kifejlődök!
???
ember, a diliházból jöttél?
negatívan hozzáálltál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!