1/12 anonim válasza:
Mivel hozzáértő sokat elvégzett asszistens csinálja, így csak a folyamata érdekes, ahogy belemegy a hallójáratba a víz, és zörög csörög
21/F
3/12 A kérdező kommentje:
akkor lehet kihagyom, de mennyire? :D:D parázok elmenni
2013. aug. 12. 20:31
4/12 anonim válasza:
egyáltalán nem vészes én még kellemetlennek sme mondanám inkább fura érzés.
5/12 anonim válasza:
Szerintem semmiség.Fura de ne félj tőle... Utána jobban hallasz :D
6/12 anonim válasza:
Ha nem szükséges, probáld ki az Otomer fülsprayt :D az is kimossa es fele annyira sem szar ;)
7/12 anonim válasza:
Vagy a fülgyertyát, ami kiszívja a cuccot
Egyébként meg ne parázz, mert egészen kicsi gyerekek végig ülik mindenféle cirkusz nélkül:)
8/12 anonim válasza:
Ma voltam ilyen procedúrán. Csak akkor fáj, ha gyulladt a füled, amúgy meg csak kellemetlen érzés. Nem vészes egyáltalán, ha csak simán el van dugulva a füled azért kell kimosni.
Nekem az egyik fülemben gyulladt volt a hallójárat, az azért fáj ha piszkálják.
9/12 anonim válasza:
Hogy lehet elvégeztetni? Háziorvoshoz kell menni beutalóért? Mi van, ha belenéz és azt mondja, nincs rá szükség? (Elég hanyag a ho. nálunk.)
10/12 A kérdező kommentje:
nem simán elmész sztkba és ott fül-orr gégészetre bemész ennyi,ott kimossák mindenféleképp,én ma voltam és semmi extra tényleg,köszi a válaszoloknak nélkületek nem mentem volna el :D
2013. aug. 14. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!