TATABÁNYA - mondanátok nekem jó háziorvost ebben a városban?
A pontos hely mindegy, csak főleg emberileg legyen elfogadható, na meg valamennyire szakmailag is értsen a dolgához.
Az se lenne utolsó kívánság, ha nem elsődleges szempontként a pénztől függne minden ellátás.
hA Létezik ilyen, hálás lennék a tanácsokért!
(tudom, "drasztikus" a kérdésem, de hát eddig ezt tapasztaltam, és hát elnézést, amiért nem kertelek)
ha én elmesélném az eddigi kalandjaimat ... már komikus az egész.
épp tegnap is jártam egy igen "kedves hölgy"-nek nem nevezhető libánál, aki szimpla kérdésemre kioktatott agresszívan, hogy ez nem olyan egyszerű és mit is gondolok én mert ezt egyeztetni kell minden HO-val hiszen az lehetetlen állapot h az egyiknél csak 500 van mert mindenki elmegy tőle, a másiknak meg 5000 :DDD
na kérem, ez itt a szolgáltatás magyar módra. agyrém emberek ... aztán persze elküldtem az anyjába, azt már nem akartam megkérdezni h vajh mi lehet az oka annak ha vkitől menekülnek ... poénos a kis aranyos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!