Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogyan zajlik egy fülplasztika?

Hogyan zajlik egy fülplasztika?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni hogy hogyan zajlik egy fülműtét? Miután elmegyek a dokihoz megnézetni utána kb. mennyi idő múlva ad időpontot, mennyi ideig kell várni a műtétre? És hány napig kell kötést viselni utána?
2009. okt. 26. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán.Hol olvastad?
2009. okt. 26. 18:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Jaj bocsi,nem ide! Nem tudom,nem ide akartam írni:) Bocsi mégegyszer!
2009. okt. 26. 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Olyn 2 hónapot kell rá várni,a kötés asszem olyan 1 hét körüli ideig kell rajta hagyni,jó sok (hála)pénzbe kerül,és még akkor se biztos,h hatásos lesz
2009. okt. 26. 18:36
 4/7 A kérdező kommentje:
2 hónap?:S az elég sok!
2009. okt. 26. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:
2009. okt. 26. 22:02
 6/7 anonim válasza:
Nekem a doki tudott volna a következő hétre időpontot adni, csak nekem nem volt jó a munkám miatt,utána meg a doki ment szabira, úgyhogy én is cca 2 hónapot vártam rá. Maga a műtét bő 1,5 órát vett igénybe (mindkét fül), helyi érzéstelenítésben csinálták, közben még beszélgettünk is. Utána 1 hétig viseltem a kötést, majd éjszakánként kb 1 hónapig ilyen rugalmas valamilyen gézszerű anyagot kellett tennem a fejemre, nehogy elfeküdjem.A fájdalmat egy darabíg éreztem még utána, de nem volt vészes, sztem kibírható!!
2010. jún. 28. 21:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Orvostól függ, mennyi időt kell várni műtétig. Van akinél hónapkora előre be van telve a hely, más meg azt mondja: jövő héten jöhet. A füled hátsó felszínén dolgozik a doki, a heg szépen fog gyógyulni, és alig fog látszani. Aki nem tudja, az nem is fogja észrevenni. Kötést 7-10 napig kell viselni, illetve a varratszedésig.
2011. máj. 17. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!