Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hasmenés ellen nem tudtok egy...

Dzsóóó!!! kérdése:

Hasmenés ellen nem tudtok egy olyan kaját ami megszünteti?

Figyelt kérdés
Csak ne legyen gyógyszer..
2013. aug. 6. 08:53
 1/3 anonim ***** válasza:
1.nap. Legjobb a nulldiéta. Üres tea, víz. 2nap: főtt sós rizs a tea mellé. 3.nap: sós főtt krumpli, a teához ropi, perec. Jobbulást!
2013. aug. 6. 09:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Nincs olyan étel ami megszüntetné(amúgy mitől van hasmenésed?-ezt nem ártana tudni, ill. nem mindegy milyen gyakorisággal, mert lehet érdemes orvoshoz fordulni, ha netán véres akkor máris), de hasmenéskor sós kekszet, háztartási kekszet,ropit, sós vízben főtt krumplit, rizst, fűszerszegény sovány sült húst lehet enni kis adagokban és pótolni kell az elvesztett vizet. Kerülni kell a tejtermékeket, gyümölcsöket(alma, banán mehet), üdítőket.

Norma flore-t szoktam ilyenkor használni. Amúgy a Lopedium nekem nagyon bevált, csak ajánlani tudom.

2013. aug. 6. 09:12
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Étcsokoládé, sötétre készített pirítós.
2013. aug. 6. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!