Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Gyógyult már meg valaki...

Gyógyult már meg valaki Colitis Ulcerosa-ból vagy más fekélyes vastagbélgyulladásból?

Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, én. Két éve voltam beteg. 17 évesen... borzasztó volt, főleg, mikor megtudtam, ez mi mindennel jár. 4 hét kórházba tellett a felderítés. Aztán hazamentem, nem jártam suliba egy darabig még. Salazopyrint szedtem. Most is kéne, napi egyet, stresszesebb időszakokban be is veszem. Néhány hét otthoni fekvés után szinte bármit ehettem, fél évre rá teljesen rendbejöttem. Mai napig semmi bajom, mindent ehetek. Bár nekem mondta az orvosom, hogy fiatal vagyok, ezért jó esélyem van legyűrni - hogy aztán majd később idősebb korban újra előjöjjön (ami nem biztos, de ha nagyon stresszes életmódot folytatok, akkor igencsak valószínű). Amúgy semmi más oka nem volt a betegség kialakulásának, mint a szorongás, lelki szenvedés, ami akkor ért engem. Szerencsére az is megszűnt, és most már fontosabb az egészségem, mint hogy minden apróságon sokáig rágjam magam. L/19
2009. okt. 26. 02:04
 2/6 A kérdező kommentje:
van msn-d, felvehetlek?
2009. okt. 26. 07:31
 3/6 anonim válasza:
Segítsetek nekem is! már 1 éve nekem is colitisem van:(! Néha nagyon aktív és akkor tényleg full szenvedek!
2010. júl. 23. 23:08
 4/6 anonim válasza:
EGyütt érzek:S nekem tavaly szeptemberbe kezdödött ugy kb novemberig tarott baromi szar volt annyira görcsöltem h fel se tudtam kelni:S dec-ben voltam tükrözésen aztán néha ha olyat eszek v kicsit idegeskedem nem aztmondom h nagyon aktiv de azért érzem...én salazopyrint kaptam ti?
2010. aug. 3. 10:26
 5/6 A kérdező kommentje:

hát én most pl. megint szteroidot kell kapjak :S annyira bedurvult..pedig már egy ideje úgy voltam vele,el is felejtettem beteg vagyok ..ezenkívűl immurant szedek,

amúgy van IBD fórum,ahol lehet beszélgetni...

2010. aug. 6. 10:46
 6/6 anonim válasza:
Szteroidok:S nemtul barátságos de muszály,nekem télleg november óta egyatalán mintha megse lenne,jövöhéten mennem kell vissza a dokihoz vizsgáltara,remélem tükrözés nem lesz még a közeljövöben,hol van ez a fórum? Gyógyulást mindenkinek:)
2010. aug. 22. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!