Kardos-Varga Klaudia kérdése:
Személyes tapasztalataitok alapján. Melyik Budapest jegjobb gyermekklinikája?
Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk születése óta Levivel a Bókayba( 1sz. gyermekklinika) , de mára úgy érzem, megállt a tudomány!!!! Ami nem lenne gond, ha belátnák és elirányítanánk minket máshová, ahol még vannak ötletek azon kívül, h folyamatosan mütögessék a gyereket ugyanazzal a problémával..2013. aug. 4. 09:48
1/5 anonim válasza:
Nem vagyok budapesti, és a klinikákat sem ismerem igazán, de egészségügyi dolgozó vagyok és beteg gyermek szülője.
Mérlegelj, kutakodj neten, néha ugyan nehéz a szelektálás.
Kicsit hasonló az oktatáshoz, orvost kell választani, nem kórházat.
A szép környezet, csak egy dolog. A jó szakember is lehet bunkó ember, és a pocsék szakember is lehet nagyon kedves, segítőkész. Nézd meg, járj után kérdezz rá, hogy más kórházakban más-e a technika az eljárás...
Kommunikálj a kezelőorvossal, háziorvossal, tegyél fel konkrét kérdéseket!
2/5 A kérdező kommentje:
Igen...próbálkozom. De csak úgy a vak világba rábökni vkire, h jó lesz... nem tudom.Ezért is szeretnék segítséget kérni, merre induljak el.Hátha többen mondják uazt a nevet...intézményt.En elsö körben a Bethesdára és a Heimpálra gondoltam, ahol tudomáson szerint nagyon jó az inzenzív osztály!!
2013. aug. 4. 10:50
3/5 anonim válasza:
Mi van a gyermekkel? Most is aktuális a problémája?
4/5 A kérdező kommentje:
Elég összetett problémánk van, de elsösorban a legnagyobb gondunk az, hogy jejunostomán át kapja a tápszert (többet is kipróbáltak már) , mégsem hízik Levi.Ez alapvetöen attól van, hogy 3 hónapja epés váladék ürül a gyomrából,(tartós gyomorszondán és hányás által), nem jut át a belekhez az emésztö enzim, meg semmi Sem.Levi már 4 hasi muteten van túl...nagyon érik az 5. :( Tehát leginkább gasztroenterológusra lenne szükségünk.
2013. aug. 5. 07:53
5/5 anonim válasza:
I.sz Gyermekklinika a legprofibb gasztroenterológus csapat dolgozik ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!