Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mindenhol izzadok, mit tehetek?

Mindenhol izzadok, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Már születésem óta rettenetesen izzadós vagyok. A legkisebb mozgástól is úgy izzadok mint más több óra után, hanem még jobban... Nem is igazán a hónaljammal van a gond, se nem a bűzzel. Tulajdonképpen nincs irritáló illata, bűze. Viszont csurog rólam a víz, akár egy pár másodperces kocogástól vagy akár szimplán egy kis lépcsőzéstől is. 19 éves férfi vagyok. Edzéseken is már a bemelegítésnél őrülten izzadok, miközben se nem fáradt nem vagyok, se nem a félelem miatt. Elég ciki a kortársaim között, hiszen milyen az amikor valaki még szinte megse mozdul de már folyik róla a víz olyannyira hogy már csöpög róla, és csurom víz a ruhája tőle. Miközben mások vagy nem izzadnak vagy olyan minimális mértékben hogy nem zavaró. Rólam a szó szoros értelmében már csöpög az izzadság pár perc vagy akár másodperc mozgás után.

A leginkább izzadós pontjaim a hátam, hasam, mellkas, nyak és arc.

Valahol fél füllel hallottam hogy ez az anyagcsere miatt van, hogy gyorsabb mint az átlag embereknél. Valamint azt hogy ez is közbejátszik azzal, hogy így nem vagy pedig nagyon nehezen tudok elhízni. Az való igaz, hogy rettenetesen nehezen hízok, akármennyit iszok, és akármennyire is vagyok lusta. De nemtudom ez mennyiben igaz. Azonban ha igaz, ennek a kárára sem szeretnék tenni.

Tudtok valami megoldást erre? Van valami gyógyszer, spray vagy bármi ami arcon, háton stb-n bárhol használható a testen és valóban beválik?

2013. aug. 3. 19:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia, én nem értek hozzá, de vannak ilyen izzadásgátló dezodorok; tényleg nem értek hozzá, meg hallottam valami olyat is, hogy aminek ki kell jönnie, annak ki kell, mert nem egészséges, hogyha bennmarad; hogy valamit eltömít ez, és nem egészséges. Hát esetleg még a póló anyagával talán tudnál variálni, hogy több nedvet szívjon be, hogy ne csöpögjön annyira. Minél kevesebb műszál szerintem minél kevésbé izzaszt, és minél többet tud felszívni. Több ötletem sajna nincs. :S
2013. aug. 17. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!