Miért fáj az érzéstelenítő injekció ilyen nagyon?
Számba nem fáj, csak érzem, hogy nyom és szúr. De mikor volt kis helyi 1 napos műtétem a sebészeten akkor a boka fölé kaptam (10-15 centire volt egy nagy gennyes gyulladás) és azt kellett bemetszeni és nagyon fájt. Aztán kialakult ugye a fenekemen és az még nagyobb volt. Végül nem mentem el vele, hanem elmentem a gyógyszertárba és ott elmagyaráztam részletesen, hogy néz ki a dolog és a gyógyszerésznő adott rá kenőcsöt és alkoholt. NYár volt, nagyon meleg, dolgoznom is kellett, táppénz kizárva, kényes helyen is volt, nem tudtam volna úgy megfürdeni, hogy ne legyen vizes. Gyógyszerésznő kencéinek hála szépen gyógyul, igaz lassan, de még mindig jobb, mintha felvágták volna. Már nem is fáj.
De ettől függetlenül, miért fáj annyira? Beleadják abba a gyulladt gennyes részre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!