Ha tüdőszűrőn esetleg véletlenül rosszkor vettem levegőt, visszahívnak, hogy használhatatlan a kép?
Figyelt kérdés
nem szóltak, hogy mehet, vagy valami, egyszerűen csak beállítottak, és elvárták, hogy egy percig ne vegyek levegőt..2009. okt. 21. 20:22
1/6 anonim válasza:
Szerintem már mindenhol digitális röntgengépet használnak, így már 1 mp-vel azután látják az eredményt, miután besugároztak. Pl. nekem is rögtön mondták, hogy még egyszer vegyek mély levegőt, mert az előző kép rossz lett.
3/6 A kérdező kommentje:
de ha digitális a röntgengép akkor miért kell várnom egy hetet az eredményre? :S
2009. okt. 21. 21:02
4/6 A kérdező kommentje:
vagy ez nem függ össze?:D
2009. okt. 21. 21:03
5/6 anonim válasza:
Azért kell várnod, mert ott csak egy asszisztens van, aki annyit tud megállapítani, hogy jó lett-e a felvétel. De mivel nem orvos, így nem tudja kiértékelni. Ezért telik egy hétbe az eredmény, mert orvosnak is látnia kell (mert nem csak TBC-t keresnek), és ugyebár kevés az orvos és nagy a feldolgozandó "anyag mennyiség".
6/6 A kérdező kommentje:
értem. a gép amibe be kellett állnom nem ezer évesnek tünt. tehát akkor szólt volna a nő, ha rossz lett a kép. köszi :)
2009. okt. 21. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!