Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha középiskolába vagy új,...

Ha középiskolába vagy új, másik általános iskolába megy valaki ott milyen iskolai vizsgálatokra számíthat és hány évente? Mennyire kell levetkőzni? (lennt lényeg)

Figyelt kérdés

Sok helyen elég sok rosszat hallottam,tehát a mennyire szólhat bele a szülő a gyerek ha valamely vizsgálattal nem ért egyet?(nemiszervet érintő vizsgálatra,meztelen vizsgálatokra gondolok,sok rémhírt lehetet hallani)

Hogyan zajlik a vizsgálat?

2013. júl. 20. 12:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Bíztos hogy nem toltam volna le a gatyám az tuti,más előtt meg nem engedtem volna taperáztatni magam.Szerintem nem azért nem mondta senki hogy nem,mert cikizték volna,hanem mert nem mert szólni,gyáva volt ennyi.

Normális ember más előtt nem vizsgáltatja az ilyen intim részeit,meg mer mukkani.

2013. nov. 1. 11:25
 12/12 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy ilyen helyeztekbe mutatkozik meg hogy milyen birka népek is vagyunk,mert okés még ha részt is vesz rajta valaki,de az hogy senki nem szól,hogy azért már ne a másik előtt az már gusztustalan.

A szülőkről is meg van a véleményem,ha tudnak róla és hagyják,kíváncsi lennék hány anyuka,apuka fogná magát és vizsgáltatná meg így magát a kollegái előtt.

Szerintem ha egy vizsgálat menete rossz akkor ne bele kell törödni hogy régebben is volt ilyen túléltem,sza r volt,a másik is túléli,hanem tenni ellene,szólni valamit csinálni.Ezért vagyunk birkák,mert mindenki csak mindent hagy.

2013. nov. 1. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!