14-es fültágítóm van, felvan dagadva. Mit csináljak?!
Figyelt kérdés
1hete raktam bele a tágeszt,akkor semmi baja nem volt,mostmeg feldagadt..múlthét csütörtökön kilövettem fölötte egy lyukat,attól lehet? ..#hfhj
2013. júl. 20. 11:49
1/6 anonim válasza:
Nekem full ugyanezvan mindig csak nekem 20-30mm közé érek feldagad nekemis és nemtudok mit cisnálni mert egyre csak romlik már harmadjára tágítom ujra
2/6 anonim válasza:
nekem 12 nél nagyon bevolt dagadva...kenegesd és jó lesz
3/6 A kérdező kommentje:
Kiszedtem..tök csúnya,meg megvan keményedve :S
2013. júl. 21. 22:55
4/6 anonim válasza:
Mekkora volt a lyuk, mikor beleraktad az tágítót, és mennyi idő telt el a két tágítás között? Milyen anyagból van?
5/6 A kérdező kommentje:
12mm.Kb egy hónap . Szilikon . :)
2013. júl. 23. 23:37
6/6 anonim válasza:
Az egy hónap rendben van, de ne tágíts 2 mm-ert a füleden egyszerre. Ha lövetted a lyukat, és nem szúrattad valószínű lehet, hogy attól van(vagy a kettő együttes hatása). Ha löveted a füled, az szétroncsolja a szöveteket, ráadásul egy kozmetikus a megfelelő elhelyezkedést sem tudja meghatározni. Piercing-et csak szúratni, még ha drágább is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!