Lehtek terhes? Utoljára aguzstusban voltam fiúval és akkor guminélkül csináltuk, de nem élvezett belém, utána meg jött 2-szer, de most késik már két hete, és senkivel nem voltam azóta, külömben nem írnék.
nembutaság, van olyan akinek megjön, pedig terhes. de általában csak egyszer vagy kétszer, harmadjára már nemjön meg. pont mint nálad :D:D jó, bocs.
naszóval. nemvetted észre h esetleg másjellegű lenne a menzeszed?? kevesebb, barnább, ilyesmik?
Az a butaság baszod, hogy gumi nélkül kefélgetsz. Ráadásul csak egyéjszakás kapcsolatnál, ugyanis ha azóta nem szexeltél, akkor ez a pasi neked nem a barátod volt.
Menj el nőgyógyászhoz, vizsgáltasd meg magad. Nemi betegség terén sem ártana, te igen hülye. És majd a legközelebbi pasival is így szexelsz, és ha elkaptál az előzőtől jó kis HIV-et még tovább is adhatod.
Komolyan, hadd gratuláljak! 2009-ben ilyen primitív, nőnemű toszógépek.
Egy csomó mindenki menstruál, miközben terhes. Szóval lehetsz terhes, ez nem butaság. Sőt, úgy is lehetsz terhes, hogy nem élvezett beléd.
De ezen azelőtt kellett volna gondolkoznod, mielőtt elkezdtél szexelni. Most lehet, hogy (gondolom) fiatal anyuka leszel.
én a helyedbe most rögtön rohannék terhességi tesztért, mertha augusztusban estél teherbe akkor már nagyon közel jársz a 12. hét végéghez, vagyműr túlis lépted.
éscsak a 12. hétig lehet abortuszra menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!