Csajok! Volt olyan orvosi vizsgálatban részetek, ahol teljesen le kellett vetkőzni, vagy csak egy bugyi maradhatott? És szólt már be orvos a tangáért valakinek?
Nem nem volt benne részem,de nem is lettem volna hajlandó meztelenre vektőzni,eleve ha iskolába lett volna ilyan,vagy éppen félmeztelenre kellett volna vetkőzni többed magammal akkor szóltam volna a tanárnak,osztályfőnőknek,szülőknek hogy mi egyenkénti vizsgálatot szeretnénk.Ezt meg kellett volna tennetek.
De ha még bugyira kellene vetkőznőd a házidokinál oké,de azt már nem venném le,meg is mondanám neki,hogy köszönöm de a többi vizsgálaton nem szeretnék résztvenni és megkérdezném miért is kellene résztvennem rajta,da annó én a helyetekbe a sulidokinak is megmondtam volna hogy egyenkénti vizsgálatot szeretnénk ha nem ment volna bele akkor kisétálok onnan és kész.Mi szóltunk régen,mert nálunk is akartak csoportos vizsgálatot,na ilyenkor kell nagyszájúnak lenni és kiállni magadért.
De mi is volt pontosan a házidokinál és mért is mentél el hozzá,mi volt a bajod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!