Ha nem vagyok megelégedve a kórházi orvosi ellátással, akkor mit tehetek?
Velem is megtörtént: infarktusgyanús édesapámat hétvégén mentő vitte kórházba, ahol az ügyeletes orvos zárt ajtók mögött úgy kiabált vele, hogy kihallatszott a vizsgálóból. Onnan, a folyosóról hívtam a tudakozót, a második kórház azt felelte, hogy tudják azonnal fogadni aput. Bekopogtam és közöltem, azonnal töltsék ki a papírokat, saját felelősségünkre elmegyünk, ha akadékoskodik, nemcsak a kórház vezetőségén, hanem a Kamaránál is bejelentem az esetet. Nem telt bele 5 perc, már minden papír készen volt. Mentőre nem vártam, kocsival gyorsan átvittem (nem volt nagy távolság, több idő lett volna várni), a kapuból már hordágyon vitték és végre úgy viselkedtek, ahogy egy beteggel illik. Apum egy bő hét múlva otthon volt.
Bizony, talpraesettnek kell lenni, és nem kell félni, amikor a saját vagy családod érdekeit kell megvédened. Kutyavilág van az egészségügyben (is)!
09:08
A helyedben én az orvos fotójával, és nevével együtt küldenék egy levelet a kurucinfónak, hagy égjen ország-világ előtt. Leírod a történetet, ők majd kiszínezik, hogy biztos zsidó volt, ilyenek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!