Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha nem vagyok megelégedve a...

Ha nem vagyok megelégedve a kórházi orvosi ellátással, akkor mit tehetek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 05:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Másik kórházat keresel, másik orvost keresel, privát kezelteted magad.
2009. okt. 19. 07:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az összes kórházban kell lennie betejogi képviselőnek, akinek az elérhetősgét ki kell függeszteni látható helyen. Beszélhetsz vele is, de ne számíts megnyugtató intézkedésre.(általános tapasztalat) Az első válaszolónak van igaza, de nem ez lenne az igazi megoldás. Mi fizetjük az eb.járulékot, amiért normális szolgáltatás járna. Ma nem ez a gyakorlat. SAJNOS!
2009. okt. 19. 08:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Velem is megtörtént: infarktusgyanús édesapámat hétvégén mentő vitte kórházba, ahol az ügyeletes orvos zárt ajtók mögött úgy kiabált vele, hogy kihallatszott a vizsgálóból. Onnan, a folyosóról hívtam a tudakozót, a második kórház azt felelte, hogy tudják azonnal fogadni aput. Bekopogtam és közöltem, azonnal töltsék ki a papírokat, saját felelősségünkre elmegyünk, ha akadékoskodik, nemcsak a kórház vezetőségén, hanem a Kamaránál is bejelentem az esetet. Nem telt bele 5 perc, már minden papír készen volt. Mentőre nem vártam, kocsival gyorsan átvittem (nem volt nagy távolság, több idő lett volna várni), a kapuból már hordágyon vitték és végre úgy viselkedtek, ahogy egy beteggel illik. Apum egy bő hét múlva otthon volt.

Bizony, talpraesettnek kell lenni, és nem kell félni, amikor a saját vagy családod érdekeit kell megvédened. Kutyavilág van az egészségügyben (is)!

2009. okt. 19. 09:08
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
én már jártam 3-4 kórházban, nagyon elit helyeken is. csak azért éltem túl, mert én állítgattam magamnak az infúziót. ha nem vagy elégedetten, már miért is lennél, a legtöbb amit tehetsz, hogy elköltözöl magyarországról.
2009. okt. 19. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:

09:08

A helyedben én az orvos fotójával, és nevével együtt küldenék egy levelet a kurucinfónak, hagy égjen ország-világ előtt. Leírod a történetet, ők majd kiszínezik, hogy biztos zsidó volt, ilyenek :D

2009. okt. 25. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!