Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen vizsgálatra kéne mennem?

Milyen vizsgálatra kéne mennem?

Figyelt kérdés
A májam könyékébe néha belenyilal egy éles fájdalom, ami miatt orvosnál is voltam. Aki egyből azt mondta, hogy epekő. De a többszöri vizsgálatok nem mutattak ki epekövet. Érdekesség képen az ultrahang pont a fájdalmas részt nyomta, - a borda ív alatt - de azt mondta a vizsgáló személy, hogy nem lát semmit. Volt, hogy az egyik orvos azt mondta, hogy öv sömör, ami befelé nőtt, na ilyet még nem hallottam. Voltam vérvételen, vizelet vizsgálaton, de mindegyik eredményem jó lett. Mi lehet a gond? Milyen vizsgálat van ami megmondja - látja - hogy egyáltalán mi a gond, amit aztán lehet kezelni.

2013. júl. 11. 23:22
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és néha szokott fájni a máj vonalában, majdnem a köldök mellett. De nem aranyér - mondta az orvos - mert azt is megnézte.
2013. júl. 11. 23:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Oddi sphincter görcs: a közös epevezeték záróizmának nem megfelelő működése. Sokszor beidegzési zavar.

Nincs az epehólyagon megtöretésed, mert az is tud ilyet okozni, pláne ha hajlamos vagy keveset inni és besűrűsödik az epe.

Gasztroenterológus foglakozik ezzel a betegséggel.

2013. júl. 11. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!