Kiugrott a vállam. A rögzítő kötést egy nap után levettem. Baj?
Figyelt kérdés
Kényelmesebb, és nem is fáj így annyira mint felkötve.Vigyázok rá, és ugyanúgy tartom.Lehet belőle probléma?2013. júl. 9. 13:32
1/4 anonim válasza:
A rögzítő kötés azért fontos,h ne tudd mozgatni a válladat. Minden ilyen ficam, elmozdulás esetén nyúlnak az ízületi szalagok,amik csak akkor állnak vissza rendesen,ha teljes nyugalomban vannak.
2/4 anonim válasza:
A lényeg lemaradt. Ez azért fontos,mert a megnyúlt szalagok miatt az az ízület sokkal labilisabb és könnyebben fog "kiugrani" máskor.
4/4 anonim válasza:
Baj..tapasztalat,4x ugrott ki a vállam, én se tartottam be a rögzítés időtartamát..most műteni kell,és egy kis részben ez is közre jatszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!