Ambuláns csukló műtétem lesz? Hogy zajlik ez?
Figyelt kérdés
Reggel kell bemennem, az o.k. De hogy kell e pizsamát, papucsot vinni? Műtét után szobába raknak? Műtét alatt hova tehetem a telefonom, pénzem... Egyedül kell végigcsinálnom, nincvs segítségem, és csak ezért kérdezem.2013. júl. 2. 13:34
1/1 anonim válasza:
Ambuláns szem műtétem volt, leírom mi volt ott, hátha segít. Kapsz egy kórházi pizsit, amiben műtenek, és utána rajtad maradhat, vagy vehetsz sajátot. Szerintem vigyél sajátot, én azért nem vettem át, mert nem lehetett hajolnom, emelnem, stb, és inkább nem akartam nagyon mocorogni:) Telefonnak meg pénznek van egy zárható szekrény, de ha oda beraksz valamit akkor nem szívesen nyitják ki neked. (nem lehet nálad a kulcs) Szóval olyasmit rakj be ami nélkül kibírod míg hazamehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!